Patiëntgerichte praktijk met aandacht
voor preventie, educatie & behandeling

Werkwijze

Bij de uitbouw van een behandeling, vertrekken we steeds vanuit een individuele benadering; hierbij werken we een behandelplan op maat uit, gericht op de persoonlijke noden en doelen van de patiënt. Hierbij maken we gebruik van gespecialiseerde disciplines en technieken.

  • De behandeling verloopt individueel, dwz dat per therapeut één patiënt tegelijkertijd behandeld wordt. Daarom vragen wij u om tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak, om de continuiteit en kwaliteit van de behandeling te verzekeren. Indien u te laat bent, kan de behandeling niet langer duren dan initieel gepland.
  • Indien een geplande afspraak geannuleerd of verplaatst moet worden, gelieve dit steeds 24u op voorhand te melden, zoniet zal de behandeling worden aangerekend.
  • Betalingen gebeuren aan het einde van de behandelingsreeks (dwz bij de 9e keer of eerder indien de behandelingsreeks voortijdig wordt afgesloten) of na 10 beurten bij een langdurige behandeling. Wanneer de behandelingen worden gespreid over langere tijd, wordt er mogelijks tussentijds afgerekend. De betalingen gebeuren via bankcontact.
  • Gelieve bij aanvang aan te geven of u reeds in behandeling bent geweest bij een collega kinesitherapeut. Dit is belangrijk voor onze administratie en uw terugbetaling.
  • Gelieve zo veel mogelijk de parking voor de praktijk te gebruiken, hier zijn 4 ruime parkeerplaatsen ter beschikking.  Indien deze volzet is, kan je evt langs de straatkant parkeren (dit is enkel verboden tussen 8.30u en 9.30u / 15u en 16u).
  • Covid afspraken: er is geen mondmaskerplicht, maar indien je dit zelf wenst of indien u verkouden bent, kan u er gerust eentje dragen (wij, als therapeuten, zullen dit ook doen).  Indien gewenst kan u een eigen handdoek meebrengen (niet verplicht).

Onze therapeuten

TinneBroothaerts

Algemene kinesitherapie
Manuele therapie
Dry-needling
Kaakklachten
Lymfedrainage
Pilates
Hartcoherentie

GeertLemkens

Algemene kinesitherapie
Manuele therapie
Dry-needling
Sportkinesitherapie
Rug/nekschool
Bike fitting

HanneSciot

Algemene kinesitherapie
Manuele therapie
Sportkinesitherapie

JozefienRamakers

Algemene kinesitherapie
Manuele therapie
Kaakklachten